NBA-kauden loppuun viemisellä valtava hintalappu

© Kuva: Getty Images

NBA:n kauden pelaaminen loppuun Orlandon Disney World Resortissa aiheuttaa NBA:lle mojovan laskun. ESPN:n mukaan kolmen kuukauden kauden päätöstapahtuma maksaa yli 150 miljoonaa euroa.

NBA:n on majoitettava kaikkien 22 joukkueen henkilökunnat sekä perheet, se on järjestänyt seitsemän harjoituskenttää ja lisäksi pelejä pelataan kolmella eri areenalla. Lisäksi ruokailut, koronatestit, lääkintähuolto, turvallisuus, kuljetukset ja viihdykkeet 1500 hengelle tuo sekä omat haasteensa että valtavan hintalapun.

Koronavirus iskee muutenkin kovaa NBA:n talouteen tällä kaudella ja koronaviruksen on ennustettu aiheuttavan miljardin dollarin tulojen menetyksen. Lopputurnauksella NBA kuitenkin saa turvattua satojen miljoonien arvoisen TV-sopimuksen.