Kobrat jatkosopimukseen Korisliigakonkarin kanssa – ”Jatkuvuus joukkueessa on aina hyvä asia”

Kobrat sai mukavaa tiedotettavaa, kun lähes 600 Korisliigaottelun konkari Juho Lehtoranta jatkaa Lapualla ensi kauden kattavalla sopimuksella.

Laiturina viihtyvä 30-vuotias KTP:n kasvatti kirjautti viime kaudella tilastoikseen 6p/2,6l/1,4s ottelua kohden kolmosten upottua 35%:n tarkkuudella. Lehtoranta on myös pelannut 55 nuorten maaottelua sekä 10 maaottelua miesten haastajamaajoukkueessa. Suomenmestaruus on plakkarissa Kauhajoelta ja hopeaa Katajan riveissä. Pronssisia mitaleita Lehtoranta on saanut juhlia kaksi kertaa Kotkassa ja kerran Joensuussa.

Kobrapaitaan palaa myös Peetu Drockila, joka pelasi Lapualla kaudella 18-19. Viime kauden Drockila pelasi divaria Hongan paidassa tilastoilla 8,2p/4,3l/4,1s ottelua kohden. Kolmoset hänupotti hienolla prosentilla 41. Drockila on solminut lääkärin pestin pelaamisen ohella Lapuan terveyskeskukseen.

– Lapuan terveyskeskuksen pestistä sopiminen sujui moitteetta, kun ylilääkäri Ismo Anttila on jo kerran kerennyt olla esimieheni ollessani töissä Seinäjoella. Hänen kanssaan päästiin hyvin nopeasti sopimukseen töistä niin, että koris myös onnistuu. On erittäin mukava palata Lapualle ja odotan innolla ensi kautta. Tuntui, että töiden ja pelaamisen kannalta tällä kaudella palaset ovat loksahtaneet omalta kohdalta täydellisesti paikalleen. Viime kaudella pelaamista sekoittivat työt, väitöskirja ja varusmiespalvelus, josta nyt reserviin siirryttyä on helpompi aikatauluttaa asiat yksi kerrallaan ja keskittyä myös enemmän korikseen, Drockila kertoo Kobrien sivuilla.

– Seuraan mielenkiinnolla joukkueen kokoamista, ja sitä minkälainen joukkueesta lopulta muodostuu. Olen Coach Turjan kanssa yhtä mieltä siitä, että joukkuehenki tulee korostumaan tulevalla kaudella, ja odotan innolla, että pääsen tutustumaan uusiin joukkuekavereihin.

– Oli hienoa saada Juho jatkamaan ja Peetu takaisin Lapualle. Juho tuo koppiin paljon hyvää rentoutta ja on sopeutunut meidän pohjalaisten kanssa erinomaisesti. Jatkuvuus joukkueessa on aina hyvä asia. Hyvänä heittäjänä ja useamman pelipaikan pelaajana Juho tuo joukkueelle paljon mahdollisuuksia. Nyt kun saatiin Peetukin takaisin, niin harjoituksista ei ainakaan säpinää tule puuttumaan. Peetu tuo meille kovaa yritystä ja puolustusintensiteettiä. Samalla saamme terveyskeskukseen lääkärin kylläkin vain kevääseen asti, koska ensi keväänä Peetu aloittaa Seinäjoen keskussairaalassa erikoistumisen kirurgiksi, mutta toivottavasti pelaaminen jatkuu sitten myös seuraavalla kaudella, Kobrien puheenjohtaja Markku Turja kertoo.

Kobrilla on aikaisemmat sopimukset; Antto Nikkarisen, Jussi Turjan, Jordan Loveridgen ja Anthony Gaines Jr:n kanssa. Joukkuetta valmentaa Ville Turja.

Lähde: Kobrien kotisivut