Ura Basket on hankkinut lisää heittovoimaa kiinnittämällä Teemu Sulosen kaartiinsa. Sopimus on mallia 1+1. Jo nousukaudella Kaarinaan siirtynyt Trey Niemi jatkaa Urassa.

1994 syntynyt Leppävaaran Pyrinnön kasvatti on valmistautumassa kuudenteen Korisliiga-kauteensa. Ansioluettelosta löytyy kaksi kautta Seagullsissa ja kausi Korihaissa. Vuosina 2018-2020 hän pelasi BC Nokiassa.

– Koin, että Ura Basket on paras vaihtoehto urani kannalta ja hyvä askel mennä eteenpäin pelaajana. Tulevan kauden tavoitteeni on nostaa omaa tasoani ja auttaa joukkuetta menestymään, sanoo Sulonen Uran sivuilla.

Kausi Korihaissa ja tuttu päävalmentaja vaikutti osaltaan siirtymiseen Kaarinaan.

– Päätöksen tekemistä helpotti entuudestaan tuttu valmentaja Damion Dantzler. Hänen kanssaan käydyt keskustelut vakuuttivat minut. Damionin lisäksi minulle tuttu kasvo on Kevin Bracy-Davis, jonka kanssa pelasin Korihaissa kaudella 2017–18.

Trey Niemi puki ensimmäisen kerran Ura-paidan ylleen syksyllä 2017, kun silloin vasta 19-vuotias Sykin kasvatti siirtyi Kaarinaan. Edessä on jo neljäs kausi Urassa, joka samalla on nuorukaisen kolmas liigakausi. Liigadebyyttinsä tunnustuksena Niemi sai keväällä 2019 vastaanottaa vuoden tulokkaan tittelin.

– Tunnen Dantzlerin entuudestaan. Tiedän, että DD saa koko joukkueen tekemään kovaa duunia joukkueen eteen. Uskon, että se tuo meille menestystä! Odotan innolla seuraavaa kautta ja uskon, että siitä tulee hyvä ja kehittävä kausi, kommentoi Niemi päättäväisesti.

Tynkäkauden 2019-2020 piste-ennätyksensä Niemi tehtaili Kobria vastaan syyskuussa, jolloin mies säkitti peräti 24 pistettä reilussa 27 minuutissa. Kauden päättyessä maaliskuussa oli keskiarvoihin kirjautunut 7,7 pistettä 21 minuutin peliajalla.

Ura Basketilla on nyt sopimukset Joona Airenteen, Kevin Bracy-Davisin, Edvard Gullichsenin, Lauri Hännisen, Trey Niemen, Atte Pertun, Teemu Sulosen ja Joona Tuomalan kanssa.