Hallitseva mestari kellisti Lakersin – Pacersin supertähti teki yllättävän paluun

© Kuva: Getty Images

Toronto Raptors osoitti olevansa varteenotettava mestarikandidaatti myös tänä vuonna kaatamalla Lakersin viime yönä selvästi. Indiana Pacers sai supertähtensä Victor Oladipon takaisin tositoimiin, mutta hänen paluunsa jäi TJ Warrenin ennätyksellisen pelin varjoon.

Kyle Lowry (33/14) johdatti Toronton selvään voittoon Lakersista. Indiana kaatoi Philadelphian Oladipon paluuottelussa. Vielä Orlandon kuplan alkaessa Oladipo sanoi, ettei aio pelata loppukauden aikana, mutta nyt hän teki loukkaantumisen jälkeen paluun pelikentille. Indianan ykköstähti Philadelphia-voitossa oli kuitenkin 53 pistettä heittänyt Warren. Warren ei ollut aiemmin urallaan koskaan rikkonut 40 pisteen rajaa. Philadelphian Joel Embiidin (41/21) hirmupeli oli laiha lohtu.

Clippers kampesi New Orleansin tieltään Paul Georgen (28) ja Kawhi Leonardin (24) johdolla. Clippers heitti ottelussa peräti 25 onnistunutta kolmen pisteen heittoa, joka on samalla seurahistorian ennätys. Miami murjoi Denverin selvästi ja Oklahoma City nappasi voiton Utahista.

NBA:n viime yön tulokset:
Denver-Miami 105-125
Oklahoma City-Utah 110-94
Clippers-New Orleans 126-103
Indiana-Philadelphia 127-121
Toronto-Lakers 107-92


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.