Ura kiinnitti kolmannen ulkomaalaispelaajansa – ”Tulee aiheuttamaan vastustajan puolustukselle runsaasti murheita”

© Kuva: Getty Images

Ura Basket on tehnyt sopimuksen yhdysvaltalaisen Javan Whiten kanssa. White siirtyy Uraan ja Korisliigaan suoraan yliopistokentiltä.

– Javan White on isoksi mieheksi erittäin urheilullinen ja liikkuva pelaaja, joka toimii suurella energialla. Heittotaitonsa lisäksi Javan on hyvä puolustuspäässä, kertoo päävalmentaja Damion Dantzler joukkueensa tuoreimmasta täydennyksestä seuran sivuilla.

– Whitella on hyvän korille rullauksen lisäksi isoksi mieheksi hyvä kolmen pisteen heittotaito. Hänellä on osaamisyhdistelmä, joka tulee aiheuttamaan vastustajan puolustukselle runsaasti murheita, povaa joukkueen GM Petri Mäkitalo.

Iowassa syntynyt 208-senttinen White pelasi viimeisen collegekautensa Missourin Kansas Cityssä. UMKC Kangaroosissa hänelle kirjattiin 10 pistettä ja 7 levypalloa reilun 22 minuutin peliajalla.

– Olemme erittäin iloisia, että saamme Javanin Uraan, ja samalla mahdollisuuden auttaa häntä kehittämään omaa identiteettiään ammattilaisena, lisää Dantzler.

Suunnitelmien mukaan on haussa vielä yksi tai kaksi suomalaista pelaajaa ja yksi ulkomaalainen, jonka pelipaikka selviää kotimaisten pelaajien myötä.

Ura Basketin edustusjoukkueella on sopimukset seuraavien pelaajien kanssa: Joona Airenne, KeVaughn Allen, Kevin Bracy-Davis, Edvard Gullichsen, Lauri Hänninen, Ville Hänninen, Trey Niemi, Teemu Sulonen, Joona Tuomala sekä Javan White.

Lähde: Ura Basketin kotisivut


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.