Yhdysvaltain presidentti Donald Trump kertoi, ettei aio seurata NBA-koripalloa enää, jos pelaajat käyvät polvelle kansallislaulun aikana. Los Angeles Lakersin LeBron James pisti viiltävän kuitin takaisin presidentille.

Trump kertoi, että katsoi NBA-ottelua, mutta kun pelaajat polvistuivat kansallislaulun ajaksi, hän sulki TV:n eikä aio enää katsoa NBA-pelejä. Hän piti pelaajien polvistumista häpeällisenä. James ei jää kaipaamaan Trumpia.

– En todellakaan usko, että koripalloyhteisö on surullinen, että menetimme hänet katsojana, James totesi.

Lisäksi James otti kantaa marraskuussa odottaviin presidentin vaaleihin.

– Toivon kaikkien, rotuun, väriin ja kokoon katsomatta, näkisivät millainen johtaja meillä on maan huipulla ja ymmärtänyt, että marraskuu on juuri kulman takana. Se on iso hetki meille amerikkalaisille.

– Peli jatkuu ilman hänenkin katsomista. Voin istua tässä ja kertoa kaikkien niiden puolesta, jotka rakastavat koripalloa, ei voisi vähempää kiinnostaa, James kuittasi.