Pelicansin ja Kingsin pudotuspelihaaveet murenivat – Play-In –pelit varmistuivat

© Kuva: Getty Images

NBA-kuplan runkosarja alkaa lähentyä loppuaan ja joukkueiden sijoitukset alkavat jo hiljalleen muodostua. Viime yönä ratkesi se, että New Orleans Pelicansin ja Sacramento Kingsin aika kuplassa jää lyhyeksi.

Läntisessä konferenssissa tullaan näkemään Play-in -ottelut. Memphis hävisi hurjavireiselle Torontolle ja Portland voitti Philadelphian, joten se tarkoitti sitä, että New Orleans ja Sacramento putosivat leikistä pois. Samanaikaisesti läntisessä konferenssissa Memphis, Portland, San Antonio ja Phoenix ovat kaikki 1,5 voiton sisällä toisistaan.

Portlandin Damian Lillard oli huippuvireessä, kun hän nakutti 51 pistettä Portlandin kukistettua Philadelphian. 76ersin ykköspyssy oli 34 pistettä heittänyt Josh Richardson. Houstonin Austin Rivers (41) heitti uransa ennätyspisteet Rocketsin kaataessa Sacramenton. Riversiä säesti tehokkaasti myös James Harden (32) Kawhi Leonardin (39) hyvä peli oli laiha lohtu, kun Clippers taipui Brooklynille.

San Antonio voitti New Orleansin ja Bostonin tehomiehet Gordon Hayward (31) sekä Jayson Tatum (29) auttoivat joukkueensa voittoon Orlandosta. Washington on kuplassa edelleen voitoitta, kun se hävisi Oklahoma Citylle.

NBA:n viime yön tulokset:
Oklahoma City-Washington 121-103
Toronto-Memphis 108-99
New Orleans-San Antonio 113-122
Boston-Orlando 122-119
Portland-Philadelphia 124-121
Sacramento-Houston 112-129
Clippers-Brooklyn 120-129


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.