NBA-kuplan sijoitusottelut saatiin päätökseen – Memphis ja Portland puristivat Play-In -peleihin

© Kuva: Getty Images

NBA:ssa saatiin viime yönä pelattua viimeiset sijoitusottelut ja samalla ratkesivat ne joukkueet, jotka pelaavat läntisen konferenssin viimeisestä pudotuspelipaikasta niin sanotussa Play-In -turnauksessa.

Memphis varmisti paikkansa Play-In -peleissä voittamalla Milwaukeen. Memphis kohtaa Play-In -peleissä Portlandin, joka puolestaan kukisti Brooklynin tiukkojen vaiheiden jälkeen.

Myös Phoenixilla ja San Antoniolla oli mahdollisuudet nousta mukaan taistelemaan viimeisestä pudotuspelipaikasta, mikäli Memphis tai Portland olisivat kompastuneet omissa peleissään. Sensaatiomaisesti kuplassa pelannut Phoenix jatkoi hienoja esityksiään voittamalla myös kahdeksannen ottelunsa kaatamalla Dallasin, mutta se ei kuitenkaan riittänyt jatkoon. San Antonio puolestaan hävisi omassa pelissään Utahille. Kyseessä oli samalla ensimmäinen kerta 22 vuoteen, kun San Antonio jäi pudotuspelien ulkopuolelle.

Muissa otteluissa Washington nappasi ensimmäisen voittonsa viimeisessä pelissään kukistaessaan Bostonin, Lakers taipui Sacramentolle ja Orlando voitti New Orleansin.

Yön parhaat tehomiehet olivat Portlandin Damian Lillard (42/3/12), Brooklynin Carl LeVert, Memphisin Dillon Brooks (31), New Orleansin Frank Jackson (31) sekä Memphisin Jonas Valanciunas (26/19/12).

NBA:n viime yön tulokset:
Phoenix-Dallas 128-102
Memphis-Milwaukee 119-106
Lakers-Sacramento 122-136
Boston-Washinton 90-96
Utah-San Antonio 118-112
Brooklyn-Portland 133-134
Orlando-New Orleans 133-127


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.