Tässä ovat ykkösvaihtoehdot Chicago Bullsin uudeksi päävalmentajaksi

© Kuva: Getty Images

Lauri Markkasen edustama Chicago Bulls antoi potkut päävalmentaja Jim Boylenille perjantaina ja huhut uudesta päävalmentajasta käyvät jo kuumina.

Bullsin koripalloasioiden pomo Arturas Karnisovas kertoi, ettei uuden päävalmentajan valinnassa kiirehditä, mutta joitakin mielenkiintoisia nimiä on jo noussut esiin.

Suurimmaksi suosikiksi on noussut Philadelphia 76ersin apuvalmentaja Ime Udoka. Udoka pelasi seitsemän kautta NBA:ssa, jonka jälkeen hän toimi pitkään San Antonio apuvalmentajana ennen siirtymistään Philadelphiaan.

Toronto Raptorsin apuvalmentaja Adrian Griffinin mahdollisuudet kokivat kolauksen, kun hänen ex-vaimonsa esitti häntä kohtaan raskaita syytöksiä kotiväkivallasta. Syytteitä ei ole saatu varmistettua, mutta ne saattavat leijua hänen yllään.

Brooklyn Netsin entinen päävalmentaja Kenny Atkinson pystyi kehittämään nuoria pelaajia joukkueessa, mutta menestys jäi lopulta kuitenkin laihanlaiseksi.

Wes Unseld Junior on toiminut pitkään NBA:ssa apuvalmentajana ja on tällä hetkellä Denverissä. Karnisovas siirtyi Bullsiin nimenomaan Denveristä, joten hän on Bulls-pomolle tuttu mies.

Myös Milwaukee Bucksin apuvalmentaja Darvin Ham sekä Dallas Mavericksin apuvalmentaja Stephen Silas ovat olleet myös spekulaatioissa mukana.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.