Lisää suomalaisväriä saksalaisjoukkueen valmennukseen

© Kuva: Getty Images

Saksan Bundesliigassa pelaava Merlins Crailsheim on solminut valmentajasopimuksen kouvolalaislähtöisen Juho Kailion kanssa.

Viime kaudella Tuomas ja Joonas Iisalon valmentama Merlins Crailsheim oli runkosarjassa sensaatiomaisesti neljäntenä, kunnes koronapandemia keskeytti Bundesliiga-kauden.

Tulevaksi kaudeksi joukkueen valmennusjohto vahvistuu kolmannella suomalaisella, kun 37-vuotias Juho Kailio liittyy joukkueen valmennukseen vastaamaan scouttaamisesta sekä pelaajien henkilökohtaisesta valmennuksesta.

– On kunnia päästä osaksi Merlins-perhettä ja kiitän jo tässä vaiheessa mahdollisuudesta. Odotan innolla yhteistyötä Tuomaksen ja Joonaksen kanssa. He ovat erittäin ammattitaitoisia valmentajia, Kailio kommentoi seuran tiedotteessa.

Kailio pelasi urallaan Korisliigassa 240 ottelua. Peliuran jälkeen Kailio toimi Kouvojen apuvalmentaja, kun joukkue juhli Suomen mestaruutta keväällä 2016. Kailio toimi viimeksi seurajoukkueessa valmentajana kaarinalaisessa Ura Basketissa. Lisäksi Kailio on toiminut useissa nuorten maajoukkueissa valmentajana.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.