Philadelphia 76ers on antanut päävalmentaja Brett Brownille potkut.

Brown ehti valmentaa 76ersia yhteensä seitsemän kauden ajan. Brownin ajanjakso oli kaikkea muuta kuin helppo, sillä joukkue kävi läpi pitkän nuorennusleikkauksen, jonka takia se rypi hyvin syvissä vesissä useamman vuoden ajan.

Kaksi kautta sitten Philadelphia selvitti tiensä kuitenkin taas pudotuspeleihin ja ylsi siellä toiselle kierrokselle. Viime vuonna konferenssin finaalipaikka oli vain yhden heiton päässä, mutta Kawhi Leonardin summeriheitto vei Toronton tuolloin otteluparista jatkoon ja lopulta mestariksi.

Tähän kauteen Philadelphia lähti suurin odotuksin, mutta kausi oli pettymys. Se sijoittui itäisessä konferenssissa runkosarjan jälkeen kuudenneksi ja putosi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Bostonille suoraan neljässä pelissä.