NBA:n hallitseva mestari Toronto Raptorsin kausi päättyi viime yönä, kun Boston Celtics puristi voiton seitsemännessä pelissä ja eteni jatkoon.

Boston oli suurimman osan ottelusta johdossa, mutta Toronto nousi vielä lopussa kantaan taistelemaan voitosta. Bostonin puolustus sai kuitenkin tarvittavat stopit loppuhetkillä ja nappasi näin jatkopaikan. Jayson Tatum (29/12/7) oli Bostonin ykköstykki ja Torontolta Fred VanVleet (20) oli tehokkain.

Denver otti selkä seinää vasten voiton Clippersistä ja pakotti kuudennen ottelun. Clippers oli jo matkalla jatkoon, kun se johti ottelua parhaimmillaan 16 pisteellä. Denver nousi ensimmäistä kertaa johtoon seitsemän minuuttia ennen loppua eikä luovuttanut johtoasemaansa enää sen jälkeen. Jamal Murray (26/8/7) oli jälleen totutun vahva ja Nikola Jokic (22/14) säesti tehokkaasti. Clippersin parhaat olivat Kawhi Leonard (36/9) sekä Paul George (26/6/6).

NBA:n viime yön tulokset (otteluvoitot):
Toronto-Boston 87-92 (3-4)
Clippers-Denver 105-111 (3-2)