NBA:n tähdistöjoukkueet valittiin – LeBron James teki taas historiaa

© Kuva: Getty Images

NBA:n tämän kauden tähdistöjoukkueet on valittu. Samalla LeBron James kirjautti jälleen uutta historiaa.

James valittiin jo 16. kerran NBA:n tähdistökentälliseen. Valinnoista 13 kertaa hän on ollut ykköstähdistössä, kahdesti kakkostähdistössä ja kertaalleen kolmostähdistössä. Samalla hän nousi kautta aikain useimmin tähdistökentälliseen valituksi pelaajaksi. Ennen tätä kautta hän jakoi kärkipaikan yhdessä Kobe Bryantin, Tim Duncanin ja Kareem Abdul-Jabbarin kanssa.

Yhteensä sata NBA-toimittajaa äänesti tähdistökentällisistä ja James valittiin yhdessä Giannis Antetokoumpon kanssa yksimielisesti mukaan ykköstähdistöön. He saavat seurakseen Houston Rocketsin James Hardenin, Lakersin Anthony Davisin sekä Dallas Mavericksin Luka Doncicin. Samalla Jamesista ja Davisista tuli kautta aikain kahdeksannet joukkuekaverit, jotka on valittu ykköstähdistöön. Edellisen kerran sama nähtiin kaudella 2006-07, kun Phoenixin Steve Nash ja Amar’e Stoudemire saivat kunnian olla joukkuekavereina ykköstähdistössä.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Kakkostähdistöön nimettiin Clippersin Kawhi Leonard, Denver Nuggetsin Nikola Jokic, Portland Trail Blazersin Damian Lillard, Oklahoma City Thunderin Chris Paul sekä Toronton Pascal Siakam.

Kolmanteen tähdistöviisikkoon saivat valinnan Boston Celticsin Jayson Tatum, Miami Heatin Jimmy Butler, Utah Jazzin Ruby Gobert, Philadelphia 76ersin Ben Simmons sekä Houston Rocketsin Russell Westbrook.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.