LeBron James ei sulattanut MVP-äänetystulosta – ”Otti päähän”

© Kuva: Getty Images

Giannis Antetokounmpo valittiin toista kertaa peräkkäin NBA:n MVP:ksi. Kakkoseksi äänestystuloksessa tullut LeBron James myönsi olleensa pettynyt äänestystulokseen.

James on nimetty urallaan neljästi MVP:ksi, mutta neljänä edellisvuotena hän on sijoittunut äänestyksessä toiseksi. Antetokounmpo sai äänestyksessä 86 ykkösääntä ja James vain 16. James myöntää olevansa kyllästynyt sijoittumaan kakkoseksi.

– Otti päähän. Se on rehellinen vastaukseni. Se otti päähän sen takia, että 101 äänestä sain 16 ykkösääntä. Se otti minua päähän enemmän kuin mikään muu. En sano, etteikö voittaja olisi ansainnut MVP-palkintoaan. Mutta se otti minua päähän. Ja olen sijoittunut urallani useasti toiseksi, oli kyse joko mestaruudesta tai nyt neljästi MVP-äänestyksessä, James purki tuntojaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.