Someviestit toivat entiselle NBA-tähdelle elinikäisen kilpailukiellon Kiinan liigaan

© Kuva: Getty Images

Entinen NBA-tähti Ty Lawson ei ole enää tervetullut Kiinan liigaan. Kiinan liiga lätkäisi hänelle elinikäisen kilpailukiellon Lawsonin julkaistessa Instagramissa materiaalia, joka ei sovi liigan mukaan sen arvoihin.

Lawson julkaisi Instagram-tarinoihin halventavia kommentteja kiinalaisnaisista sekä kuvan itsestään saamassa sylitanssin kiinalaisnaiselta. Hänen seuransa Fujian Sturgeons ei katsonut hyvällä pelaajansa temppua ja kertoi, ettei hänen sopimustaan jatketa.

Lawson pelasi yhdeksän kautta NBA:ssa Denverissä, Houstonissa, Indianassa, Sacramentossa ja Washingtonissa. Hän tilastoi uransa aikana keskimäärin 12,7 pistettä ja 6,0 syöttöä. Hänellä oli kuitenkin kentän ulkopuolella vaikeuksia, sillä hän on jäänyt neljästi kiinni rattijuopumuksesta.

Hän on pelannut Kiinassa muutaman vuoden Shandong Golden Starsissa ja Fujian Sturgeonsissa.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.