Katajan kaksikko pitkään sivussa kentiltä

Korisliiga-kauden alkuun valmistautuva joensuulainen Kataja Basket kertoo sivuillaan, että se joutuu tulemaan jonkin aikaa toimeen ilman Niko Mattilaa ja Samuli Vanttajaa.

Takamies Mattila kärsii yhteentörmäyksessä saamastaan kolhusta ja on poissa kokoonpanosta noin neljä viikkoa. Sisäpelaaja Vanttajalla on polvivamma, josta toipumista seurataan viikko kerrallaan. Alustavasti arvioituna paluunsa ajoittuu Mattilaa myöhäisemmäksi ja näillä näkymin se tapahtuisi joulukuussa.

Kataja Basket pelaa ennen liigakauden alkua vielä neljä pre-season -ottelua. Tällä viikolla joukkue harjoittelee kahdesti suljetuin ovin Lahti Basketballia vastaan. Lokakuun 2. päivä ohjelmassa on vierailu Nokialle ja pre-season päättyy 8. lokakuuta kotiotteluun Kobrat Lapuaa vastaan. Korisliiga käynnistyy 14. lokakuuta Kotkassa KTP:n vieraana.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.