Kobrien neljäs amerikkalaispelaaja on 24-vuotias Nate Grimes.

Nate valmistui viime keväänä Fresno Staten yliopistosta, jossa viimeinen kausi sujui tilastoilla 11,5 pistettä, 10,2 levypalloa ja 1,6 torjuntaa ottelua kohden. Fresno Staten kasvateista ovat Kobrissa pelanneet mm. Julien Lewis ja Jaron Hopkins, joista Hopkins pelasi Grimesin kanssa samassa joukkueessa tämän kaksi ensimmäistä yliopistokautta. Grimes on 203-senttinen ja 102-kiloinen sentteri, joka pystyy heittämään myös bonusviivan takaa, josta osoituksena viimeisen vuoden kolmosprosentti 38,6.

– Etsimme urheilullista ja vahvaa sentteriä ja mielestäni Natessa saamme periksi antamattoman, urheilullisen pelaajan, joka on erittäin hyvä levypalloissa. Natella on myös kolmosuhka vaikka se ei ollut hänen kohdallaan tärkeintä. Jouduimme selvittämään aika laajasti hänen taustaansa, koska viime keväänä hän joutui ilmiannon vuoksi vaikeuksiin. Selvitimme kyseisen tapahtuman, ja kaiken sen tiedon mukaan minkä olemme saaneet, syytökset ovat olleet perättömiä eivätkä ne ole myöskään johtaneet jatkotoimenpiteisiin, Kobrien päävalmentaja Ville Turja kertoo seuran sivuilla

Grimesiä syytettiin keväällä kotiväkivallasta.

Kobrat on solminut valmentajasopimuksen Nebojsa Dimicin kanssa. Dimic aloitti koripallouransa Serbiassa Belgradin Punaisen tähden nuorten pelaajien kehitysjoukkue FMB:ssä. Dimic pelasi myös Serbian nuorten maajoukkueessa. Serbiassa pelaamisen jälkeen hän siirtyi USA:han ja Lambuth Universityyn (NAIA), jossa pelasi neljä kautta. Viimeisellä kaudellaan joukkue voitti oman konferenssin ja selviytyi NAIA divisioona I:n kansalliseen lopputurnaukseen ’Sweet16’.

Selkävaivat päättivät kuitenkin pelaajauran ja tällä hetkellä Dimic toimii tutkijatohtorina Vaasan yliopistossa, jonka lisäksi hän on neljä kautta valmentanut Vaasan Salaman naisjoukkuetta Keskisellä alueella (II div), jossa johdattanut joukkueen mm. kahteen peräkkäiseen mestaruuteen.

– Olen innoissani päästessäni tekemään yhteistyötä Villen kanssa, joka on loistava nuori valmentaja. On ollut myös hienoa päästä tekemisiin ammattilaisjoukkueen kanssa, jossa kaikki pelaajat keskittyvät vain koripalloon, Dimic kertoo Kobrien sivuilla.

– Oli tosi mahtavaa, että saatiin Nebo mukaan meidän valmennustiimiin. Nebo on varmasti yksi innokkaimmista koripallon seuraajista lajin kaikilla tasoilla. Nebolla on loistava tausta ja kun kaveri on vielä mielettömän mukava, niin hyvältähän tämä tilanne tällä hetkellä näyttää. Nebo tuo harjoituksiin paljon uusia ideoita, ja vaikka itse kuinka yrittää vaihdella ja kehittää vaikka uusia heittoharjoituksia, niin uuden keksiminen on kuitenkin rajallista. Varsinkin meidän kokeneimpien pelaajien kohdalla on huomannut, että uudet ja erilaiset harjoitteet ovat sytyttäneet porukkaa kivasti, Turja tuumii

Tuukka Härsilä aloittaa toisen ja Ville Taipale jo neljännen kauden Kobrien Korisliigajoukkueessa. Takamiehenä viihtyvä 21-vuotias Taipale pääsee taas tosissaan keskittymään korikseen, kun armeija on suoritettuna ja harjoiteluun voi nyt keskittyä täysillä. Viime kaudella liigaminuutteja kertyi kuudessa ottelussa keksimäärin 3 ja pisteitä yhteensä 5. Vasta 16-vuotias Härsilä väläytteli viime kaudella potentiaaliaan ja korikseen täysillä tähtäävä nuorukainen onkin viettänyt kovan kesän harjoitushallilla. Härsilä pelasi syksyllä myös ensimmäiset maajoukkueottelunsa Suomen U-16 maajoukkueessa. Viime kaudella Korisliigassa otteluita kertyi 8 joissa minuutteja keskimäärin 6,5 ja pisteitä keskiarvolla 2,1.

Kobrilla on aikaisemmat sopimukset Jussi Turjan, Antto Nikkarisen, Juho Lehtorannan, Peetu Drockilan, Remu Raitasen, Anthony Gaines Jr:n, Jordan Loveridgen ja Justin Piercen kanssa. Joukkuetta valmentaa Ville Turja.