Lauri Markkasen Chicago Bulls valitsi uuden päävalmentajan, kun se palkkasi Billy Donovanin neljän vuoden sopimuksella. Donovanin sopimuksen arvo on yhteensä 24 miljoonaa dollaria.

Bulls palkkasi pitkästä aikaa kyntensä NBA-tasolla näyttäneen päävalmentajan eikä se tullut halvalla. Aiemmin Bulls nosti pitkään joko NBA:n apuvalmentajia päävalmentajaksi tai yliopistovalmentajia. Edellisen kerran Bulls palkkasi valmentajan, jolla on aiempaa kokemusta NBA:n päävalmentajana vuonna 2003.

Donovan valmensi viisi edelliskautta Oklahoma Cityä ja se näkyy myös hänen palkkavaatimuksessaan. OKC:ssä Donovan sai tiettävästi noin neljä miljoonaa dollaria kaudessa, mutta Bullsissa hän tienaa vielä pari miljoonaa päälle kaudessa.

Ero on selkeä verrattuna edellispäävalmentaja Jim Boyleniin. Boylen tienasi noin 1,6 miljoonaa dollaria ja häntä edeltänyt Fred Hoiberg sai noin viisi miljoonaa kaudesta.