Naisten Korisliiga pyörähti käyntiin torstaina, kun HBA-Märsky sai vieraita Lappeenrannasta. Helsinkiläisjoukkue nappasi kauden avausvoittonsa vakuuttavan esityksen jälkeen pistein 107-35.

Catz joutui lähtemään otteluun todella kapealla kokoonpanolla, pöytäkirjaan oli merkitty vain seitsemän pelaajaa. Kotijoukkue aloitti ottelun pirteästi. HBA karkasi 21 pisteen johtoon ennen kuin Catz onnistui pisteiden teossa. Ensimmäisellä neljänneksellä helsinkiläisjoukkue onnistui laajalla rintamalla ja pääsi tauolle johtoasemassa 31-6.

Toinen neljännes alkoi tasaisemmissa merkeissä. Loppua kohden laajemmalla materiaalilla liikkeellä ollut HBA kuitenkin kasvatti johtoaan. Puoliajalle mentiin tilanteesta 59-17.

Kolmannella jaksolla ottelun kaava jatkui samanlaisena. Helsinkiläiset puolustivat hyvin ja tekivät Catzin hyökkäämisestä hankalaa. Viimeiselle tauolle mentiin tilanteesta 83-25.

Viimeisellä neljänneksellä HBA varmisteli voittoa. Lopulta tulostaululla olivat lukemat 107-35, eikä voittajasta ollut epäselvyyttä.

Ottelussa kotijoukkue hallitsi erityisesti korinalustaa, vieden levypallot 70-25. Myös kolmen pisteen heitot upposivat joukkueelta hyvin. Tasaisesti onnistuneesta joukkueesta Saga Ukkonen kirjautti korkeimman pistemäärän 22 pisteellä. Häntä säestivät Silja Viita 17 pisteellä ja Ebba Pekonen 13 pisteellä.

Siipirikkoisesta vierasjoukkueesta kaksi pelaajaa pääsivät kaksinumeroisiin pisteisiin. Joukkueeseen täksi kaudeksi paluun tehnyt Veera Pirttinen ja Iiris Muhonen pussittivat molemmat kymmenen pistettä.