Susijengin pelaajat vahvassa vireessä

© Kuva: fiba.com

Erik Murphy aloitti kautensa Japanissa tekemällä kahdessa pelissä tupla-tuplan ja Daniel Dolenc heitti 20 pistettä Itävallan liigassa. Sasu Salin jatkoi myös vahvoja pelejään Espanjassa.

Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä Espanjan liigassa neljän kierroksen jälkeen, kun se voitti Fuenlabradan 91-87 (44-34). Salin oli joukkueen parhaimmistoa 14 pisteen, kahden levypallon, kahden syötön ja riiston saaliilla. Emir Sulejmanovic kirjautti 10 pistettä, seitsemän levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Espanjan LEB Platassa Fiifi Aidoon Benicarlo hävisi kauden avauksessaan CB Pratille 67-76 (44-40). Aidoo kasasi neljä pistettä, kaksi levypalloa, neljä syöttöä ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Paluun pelikentille tehnyt Erik Murphy aloitti pelinsä Japanin BL2-liigassa vakuuttavasti, kun Fukushima Firebonds kaatoi viikonlopun aikana kahdesti Yamagatan.

Ensimmäisessä kohtaamisessa Firebonds oli parempi 93-71 (42-34) ja Murphy tilastoi komean 18 pisteen ja 13 levypallon tupla-tuplan. Murphy sai tililleen myös yhden syötön ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Toisessa ottelussa Firebonds oli vahvempi 74-68 (35-35)-voitolla. Murphy kasasi jälleen tupla-tuplan 18 pistettä ja 11 levypalloa sekä lisäksi viisi syöttöä ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Italian liigassa Topias Palmi pääsi juhlimaan makeaa voittoa, kun Cremona kaatoi vieraskentällä Milos Teodosicin johtaman Virtus Bolognan 95-92 (46-36). Palmi auttoi joukkuettaan kuudella pisteellä ja kolmella levypallolla.
Ottelutilastot

Ranskan ProA:ssa Lassi Tuovin valmentama Strasbourg juhli 97-91 (47-45)-voittoa Orleansista.

– Voitto on voitto. Orleans pelasi nopeammin kuin mikään muu joukkue, jonka olemme kohdanneet. Huomasimme sen ensimmäisellä puoliajalla, kun jahtasimme heitä koko ajan. Se mitä teimme aktiivisuuden osalta Chalonia vastaan, ei nyt onnistunut ja siitä pitää antaa kunniaa Orleansille, Tuovi kertasi ottelua Strasbourgin sivuilla.
Ottelutilastot

Marius van Andringan Lorient oli kahdesti viikolla tositoimissa LM1:ssä joista saldona oli voitto ja tappio. Ensin viikolla kaatui Bordeaux selvästi 80-56 (33-38) ja van Andringa sai yhdet merkinnät levypallo-, syöttö- sekä riistosarakkeisiin.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Rueil oli vahvempi 89-91 (55-39). Tällä kertaa van Andringan tilastoihin kertyi yhdeksän pistettä, kaksi syöttöä ja riisto.
Ottelutilastot

Dolenc oli liekeissä, kun Swans Gmunden avasi kauden voittotilinsä Itävallan liigassa voittamalla vieraskentällä Traiskirchen Lionsin 96-81 (55-39). Dolenc möyri 20 pistettä, seitsemän levypalloa ja yhden syötön. Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentamalla Swansilla on nyt voitto ja tappio.

– Tavoite oli saada kauden voittotili auki ja se me tehtiin. Meillä oli erinomainen treeniviikko alla, joka johti siihen, että toteutimme niitä asioita mitä me halusimme. Sen ansiosta on helppo pelata omaa peliä, kun pystyy luottamaan jokaiseen kentällä olevaan kaveriin, Dolenc totesi ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Viron ja Latvian yhteisliigassa Alexander Madsenin VEF Riika otti viikolla kaksi voittoa. Ensin kaatui Liepaja selvästi 104-63  (54-35). Madsen kasasi 11 pistettä, kolme levypalloa ja kaksi torjuntaa.
Ottelutilastot

Viikon toisessa pelissään Riika voitti Valmieran 105-90 (47-41). Madsen osoitti taas monipuolisuuttaan 12 pisteen, seitsemän levypallon, viiden syötön, kahden riiston ja yhden torjunnan tilastoilla. VEF Riika on voittanut kaikki kolme peliään.
Ottelutilastot

Edon Maxhunin Pärnun kausi sen sijaan vasta alkoi ja joukkue pääsi heti voiton makuun kukistaessaan TalTechin 69-65 (34-24). Maxhuni heitti yhdeksän pistettä, otti viisi levypalloa ja antoi neljä syöttöä.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.