Moni odotti kaksinkertaisen NBA:n MVP:n Giannis Antetokounmpon olevan ensimmäinen veljessarjasta, joka juhlisi NBA-mestaruutta, mutta Lakersissa pelaava Kostas pääsikin ensimmäisenä nostamaan mestaruuspokaalia. Giannis oli lentokentällä vastassa, kun Kostas palasi Kreikkaan mestaruusjuhlien jälkeen.

Kostas Antetokounmpo pelasi toisen kautensa NBA:ssa ja ensimmäisen Lakersissa. Hän vietti suurimman osan kaudesta Lakersin G-liigan joukkueessa South Bay Lakersissa, mutta oli kuplassa joukkueen mukana. Hänelle kertyi tällä kaudella yhteensä viisi peliä Lakersin paidassa, mutta mestaruus on mestaruus. Samalla hänestä tuli ensimmäinen kreikkalaissyntyinen NBA-mestari.

Giannis oli ottavassa veljeensä vastaan Ateenan lentokentällä eikä nuorimmaisen veljen saapuminen jäänyt huomaamatta.

theScore

@theScore
Giannis had way too much fun welcoming his champion brother home. 😂 🔊

(🎥: @Giannis_An34)

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Giannis Antetokounmpo

@Giannis_An34
Congratulations @Kostas_ante13 I’m so freaking proud!! You are a NBA champ for life ❤️❤️❤️ Way to represent our family and our countries.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.