NBA:n MVP toivotti mestaruuden voittaneen pikkuveljensä tervetulleeksi takaisin kotiin – katso video

© Kuva: Getty Images

Moni odotti kaksinkertaisen NBA:n MVP:n Giannis Antetokounmpon olevan ensimmäinen veljessarjasta, joka juhlisi NBA-mestaruutta, mutta Lakersissa pelaava Kostas pääsikin ensimmäisenä nostamaan mestaruuspokaalia. Giannis oli lentokentällä vastassa, kun Kostas palasi Kreikkaan mestaruusjuhlien jälkeen.

Kostas Antetokounmpo pelasi toisen kautensa NBA:ssa ja ensimmäisen Lakersissa. Hän vietti suurimman osan kaudesta Lakersin G-liigan joukkueessa South Bay Lakersissa, mutta oli kuplassa joukkueen mukana. Hänelle kertyi tällä kaudella yhteensä viisi peliä Lakersin paidassa, mutta mestaruus on mestaruus. Samalla hänestä tuli ensimmäinen kreikkalaissyntyinen NBA-mestari.

Giannis oli ottavassa veljeensä vastaan Ateenan lentokentällä eikä nuorimmaisen veljen saapuminen jäänyt huomaamatta.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.