Lahti Basketball matkusti Kauhajoen vieraaksi, mutta palasi kotiin ilman pisteitä. Koririkas ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon 100–90.

Vieraat johtivat ottelua suurimman osan ensimmäisestä puoliajasta, mutta juuri ennen pitkää taukoa isännät kiilasivat edelle lukuihin 43–41. Kolmannella jaksolla Kauhajoki esiintyi aiempaa tasaisemmin ja pirteämmin, eikä Lahti lopulta enää voittajaa saavuttanutkaan.

Hävinneessä joukkueessa edukseen esiintyivät 19 pistettä ja seitsemän levypalloa rekisteröinyt Wayne McCullough sekä 18 pisteellä ja 12 levypallolla kompannut Brandon Peel.

Voittajien riveistä puolestaan erottui selkeä valopilkku sekä etu- että takakentällä. Etukentän puolella Collin Malcolm näytti isännän elkeitä korin alla keräten peräti 25 pistettä ja 11 levypalloa. Takakentällä puolestaan ahkeroi Okko Järvi, joka upotti kahden pisteen heittonsa 75 prosentin ja kolmen pisteen heittonsa 67 prosentin tarkkuudella keräten yhteensä 17 pistettä. Lisäksi Järvi onnistui antamaan kuusi koriin johtanutta syöttöä.