Erik Murphyn vahva alkukausi Japanissa sai jatkoa kahdella voitolla. Mestarien liigassa saatiin tiistaina lohkovaihe käyntiin.

Mestarien liigassa Sasu Salin paranteli lievää alaraajavammaa, kun Teneriffa avasi lohkovaiheen 98-73 (48-35)-voitolla tanskalaisesta Bakken Bearista. Emir Sulejmanovic oli pelikunnossa tilastoiden 10 pistettä, yhden levypallon ja yhden riiston.
Ottelutilastot

Japanin B2-liigassa Murphy teki tuhojaan back-to-back -otteluissa Earthfriends Tokyo Z:n joukkuetta vastaan. Fukushima Firebonds voitti ensimmäisen kohtaamisen 71-68 (37-32). Murphy oli joukkueensa paras pistemies tilastoimalla 19 pistettä ja vielä viisi levypalloa, syötön ja torjunnan.
Ottelutilastot

Seuraavana päivänä Firebonds oli jälleen niukasti vahvempi voittaen tällä kertaa 90-85 (48-34). Murphy teki jälleen vakuuttavaa jälkeä 13 pisteen, kahdeksan levypallon ja kahden syötön tilastoilla. Fukushima pitää itäisen lohkon jaettua kärkipaikkaa viidellä voitolla ja yhdellä tappiolla.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin valmentama SIG Strasbourg otti kauden kolmannen voittonsa Ranskan liigassa kaadettuaan Boulazacin selvästi 100-84 (51-45).
Ottelutilastot

Ranskan LM1:ssä Marius van Andringan Lorient hävisi niukasti Toursin vieraana 87-91 (39-42). Van Andringa heitti ottelussa kahdeksan pistettä, otti yhden levypallon ja antoi neljä syöttöä.
Ottelutilastot