Susiladiesin peluri huippuvireessä murskavoitossa – ”Kiva kun oma pelikin kulkee”

© Kuva: fiba.com

Anniina Äijänen oli viikon suomalaisnimi, kun hän oli joukkueensa pistetykki murskavoitossa Espanjan Liga Femenina 2:ssa. Sofia Pelanderin kausi Saksassa alkoi voitolla.

Espanjan liigassa Sara Rokkasen ja Marianne Kalinin Bembibre koki viikolla kaksi tappiota. Ensin huippujoukkue Valencia oli selkeästi parempi voittamalla 92-53 (46-33). Kalin sai tilastoihinsa kaksi levypalloa.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Bembibre taipui Sedis Basquetin vieraana 54-66 (39-39). Kalin pelasi joukkueen toiseksi suurimmat minuutit (28,5) ja tilastoi sinä aikana neljä pistettä ja kaksi levypalloa. Rokkanen ei pelannut kummassakaan ottelussa. Bembibrellä on nyt yksi voitto seitsemästä pelistä.
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana Liga Femenina 2:ssa suomalaisten joukkueet jatkavat sen sijaan voitokkaasti. Äijänen oli Ferrolin ykköstykki 19 pisteen saldolla murskaavassa 96-36 (53-20)-voitossa Teneriffaa vastaan. Äijänen tilastoi myös viisi levypalloa, neljä syöttöä ja kaksi riistoa. Ferrol on kolmen ottelun jälkeen puhtaalla pelillä.

– Sarjan aloitus on ollut joukkueelta vahva. Olemme ottaneet helppoja voittoja, mutta parannettavaa pelitavan sisäistämisessä ja toistemme löytämisessä kentällä on vielä. On ollut hienoa päästä pelaamaan pitkän tauon jälkeen, ja on kiva kun oma pelikin kulkee, Äijänen iloitsi.
Ottelutilastot

Helmi Tulonen ja Elina Koskimies olivat myös tehokkaina, kun Ibaizabal voitti vieraskentällä Magec Tiasin 75-51 (30-32). Tulonen rankaisi viime kauden seuraansa 14 pisteen, kahdeksan levypallon ja kahden syötön tilastoilla. Koskimies kasasi 10 pistettä ja viisi levypalloa. Ibaizabal on aloittanut Ferrolin tapaan puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliiga saatiin käyntiin viikonloppuna ja Pelanderin Herner aloitti

58-55 (26-22)-voitolla Lions SV Hallesta. Pelander starttasi kautensa yhdeksällä pisteellä, seitsemällä levypallolla ja yhdellä torjunnalla.
Ottelutilastot

Ruotsin liigassa Sandra Karstenin ja Ninni Salmen edustama Wetterbygden Sparks hävisi Norrköping Dolphinsin vieraana 57-83 (34-42). Salmi kasasi yhden pisteen ja kuusi levypalloa. Karstenille merkittiin kaksi levypalloa. Sparksilla on kaksi voittoa ja kaksi tappiota.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.