Anniina Äijänen oli jälleen tehokkaalla pelipäällä, kun Ferrol jatkaa Espanjan Liga Femenina 2:ssa puhtaalla pelillä. Sofia Pelanderin Herner jatkaa niin ikään voittojen tiellä Saksan Bundesliigassa.

Espanjan liigassa Sara Rokkasen ja Marianne Kalinin Bembibre hävisi seitsemännen peräkkäisen ottelunsa taipuessaan Prometelle 63-80 (48-44). Rokkanen tilastoi kaksi pistettä ja kaksi levypalloa. Kalinille kertyi neljä pistettä. Bembibre on voittanut kymmenestä pelistään yhden.
Ottelutilastot

Liga Femenina 2:ssa Ferrol jatkoi voittokulkuaan voittamalla Barakaldon selvästi 76-46 (40-34). Äijänen oli tehokkaana tilastoidessaan vajaassa 14 minuutissa yhdeksän pistettä, kuusi levypalloa ja yhden syötön. Ferrol on kuuden ottelun jälkeen puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Pelanderin Herner otti kolmannen voittonsa voitettuaan Donau-Ries Angelsin 67-56. Pelander merkkautti kahdeksan pistettä, kuusi levypalloa ja kaksi syöttöä ennen virhetilinsä täyttymistä. Herner on voittanut kaikki kolme otteluaan.

Ruotsin liigassa nähtiin erikoinen tilanne, kun Ninni Salmen ja Sandra Karstenin Wetterbygden Sparksille määrättiin luovutusvoitto Isabella Kaukopaasin Visbystä. Visbyn joukkueessa oli korona-altistuminen, ja kun tilanne oli tietoon myöhemmin kuin 48 tuntia ennen ottelun alkamista, määrättiin Sparks ottelun voittajaksi korilukemin 20-0.

Ville Tuomisen valmentama Helsingborg BBK pääsi viikolla pelaamaan kahdesti, mutta hävisi molemmat ottelut. Ensimmäisessä ottelussa A3 Basket Uumaja oli liian kova 103-66 (59-38)-lukemin.
Ottelutilastot

Toisessa pelissä Södertälje otti voiton 81-50 (34-27). Helsingborg on hävinnyt kaikki viisi otteluaan.
Ottelutilastot