Helsinki Seagulls toivotti Lahti Basketballin tervetulleeksi kotikentälleen hurjassa nousukiidossa. Korisliigan kärkeä visusti pitävällä Seagullsilla oli koko tähänastiselta kaudelta puhdas voittotili – ja kiitos illan 87–74-voiton, on vieläkin.

Helsinkiläisten tilasto on nyt täydellinen 7–0. Lahti puolestaan pitää sarjataulukon kuudetta sijaa tuloksella 4–3.

Seagullsin yllättäjä parketilla oli alkukauden verrattain vaisusti kaukoheittänyt Timo Heinonen. Kokenut 38-vuotias laituri innostui pitkästä aikaa pommittamaan kunnolla kolmosia ja osui kaaren takaa neljä kertaa seitsemästä yrityksestään. Pisteitä yhteensä hän keräsi 18, mikä oli voittajajoukkueen korkein saldo. Heinosen korintekotyötä tuki vahvasti takaisin kentille palannut Kendale McCullum, joka vaatimattomasta 12 pisteestään huolimatta keräsi 11 levypalloa ja antoi kahdeksan koriin johtavaa syöttöä.

Lahden puolella vaikuttavimman tilastorivin kirjautti Wayne McCullough, joka teki 19 pistettä ja saalisti kymmenen levypalloa.