Susijengin takamiehen paluu siivitti Katajan voittoon

Kataja Basket haki Kupittaan palloiluhallista vierasvoiton miesten Korisliigassa. Erinomaista peliä nähtiin erityisesti kentälle palanneelta Jamar Wilsonilta.

Ura Basketin tappioputki venähti kahdeksaan, kun joukkue taipui kotikentällään kovasta taistelusta huolimatta Kataja Basketille 87–94. Isännät olivat loppumetreillä ottamassa jo hyvää loppukiriä, mutta vieraat pitivät pintansa. Kataja on voittanut nyt kahdeksasta ottelustaan puolet, kun taas Uran voittotili on yhä kokonaan avaamatta.

Näyttävän paluun pelikentille teki Katajan legendaarinen pelinjohtaja Jamar Wilson oltuaan reilut kolme viikkoa sivussa. Wilson pyöritti hyökkäystä antamalla kahdeksan koriin johtavaa syöttöä ja osumalla koreja 19 pisteen edestä.

– Meillä on ollut vähän vaikeuksia vierasotteluissa, joten oli hyvin innostavaa saavuttaa voitto tien päällä. Ura pelasi kovalla tempolla, ja meillä oli raukeitakin hetkiä, mutta tämä oli askel oikeaan suuntaan, kommentoi Wilson Ruutu+:n haastattelussa.

Katajan isoimmat pisteet, 21, kuitenkin merkittiin sentteri Phil Faynelle, joka nappasi ohessa myös 11 levypalloa. Uran isoin pistesaldo puolestaan nähtiin laituri Kevin Bracy-Davisilta, jolle niitä kertyi 23.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.