Lahti Basketball palasi voittojen tielle kukistaessaan Kobrat 109–102.

Lahti Basketball taisteli itselleen tiukan 109–102-kotivoiton Kobrien käydessä vierailulla. Ottelu osoittautui jännitysnäytelmäksi, sillä molemmilta joukkueilta nähtiin vuorotellen reippaita pisteputkia. Vieraat kävivät viimeisen kerran johtoasemassa vielä kolmannella neljänneksellä, mutta lopulta Lahti veti pidemmän korren työllään päätösjaksolla.

– Tämä oli iso ja arvokas voitto kahden tappion jälkeen. Tiesimme, että Lapua on ehdottomasti sarjataulukon sijoitustaan parempi joukkue. Vaikean alun jälkeen aloimme saada paremmin stoppeja, ja se ratkaisi meille voiton. Erityisen tyytyväinen olen vaihtopelaajiimme, kommentoi Lahden päävalmentaja Pieti Poikola Koripalloliiton tiedotteessa.

Voittajien kovimmat tilastonikkarit olivat 30 pistettä tehnyt Alex Campbell sekä 22 pisteen, kuuden levypallon ja kuuden koriin johtavan syötön arvoisesti pelannut Wayne McCullough.

Kobrien puolella illan pistetykkinä nähtiin Jordan Loveridge, jolle merkittiin 30. Illan odotetuin esiintyminen lapualaisten riveissä lieni kuitenkin nuoren maajoukkuelupauksen Remu Raitasen Korisliiga-debyytti. Heittotaidostaan tunnettu Raitanen saalisti kentällä viisi levypalloa, mutta alkukankeuksissaan jäi korintekoyrityksissään vain yhteen pisteeseen.