Sasu Salinin heittokäsi oli kuumana, kun hän paukutti kolmen pisteen viivan takaa viisi heittoa sisään Teneriffan jatkaessa vahvaa alkukauttaan. Erik Murphy oli jälleen tehokkaana ja Virossa sekä Latviassa Edon Maxhuni ja Alexander Madsen esiintyivät taas edukseen.

Salin rokotti entistä seuraansa Gran Canariaa 17 pisteen edestä, kun Teneriffa voitti Kanarian saarten derbyn 99-80 (43-30). Salin oli joukkueensa paras pistemies ja tilastoi myös kolme levypalloa ja yhden riiston. Salinin kuudesta kolmen pisteen heitosta viisi upposi sukkaan. Emir Sulejmanovic heitti neljä pistettä, otti yhden levypallon ja riisti kertaalleen. Teneriffa on aloittanut kautensa komeasti yhdeksällä voitolla ja yhdellä tappiolla.

– Olemme erittäin tyytyväisiä. Pelasimme todella kovaa ja yhdessä, Salin totesi lehdistötilaisuudessa.
Ottelutilastot

LEB Orossa Alex Murphy heitti yhdeksän pistettä ja otti kolme levypalloa Granadan jatkaessa vahvaa kauttaan voitettuaan Real Canoen 94-68 (50-32). Granada on voittanut viidestä pelistään neljä.
Ottelutilastot

Erik Murphy oli jälleen vireessä Japanin B2-liigassa johdattaessaan Fukushima Firebondsin viikonloppuna kahteen voittoon Koshigaya Alphasista.

Ensimmäisessä ottelussa Firebonds otti niukan 91-90 (47-41)-voiton. Murphy merkkautti 16 pistettä, kuusi levypalloa, yhden syötön, yhden riiston ja yhden syötön.
Ottelutilastot

Toinen kohtaaminen oli niin ikään tiukka, mutta se kääntyi jälleen Firebondsille. Tällä kertaa voittolukemat olivat 67-62 (34-27). Murphy tilastoi tällä kertaa 17 pistettä, seitsemän levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa. Firebondsilla on yhdeksän voittoa ja neljä tappiota.
Ottelutilastot

Viron ja Latvian yhteisliigassa Alexander Madsenin VEF Riian voittoputki jatkui 93-64 (53-35)-voitolla Valmierasta. Madsen oli joukkueensa parhaimmistoa 14 pisteen, kuuden levypallon ja yhden torjunnan tilastoilla. VEF on voittanut kaikki seitsemän otteluaan.
Ottelutilastot

Edon Maxhuni heitti 14 pistettä, antoi kolme syöttöä ja riisti kolmasti Pärnun voittaessa kotonaan TalTechin 77-69 (34-33). Pärnu on voittanut nyt yhdeksästä pelistään seitsemän.
Ottelutilastot

Joonas Iisalo oli Merlins Crailsheimin penkin päässä Tuomas Iisalon ollessa koronakaranteenissa, ja Joonas johdatti Merlinsin Bundesliigan kauden avauksessa 84-66 (44-33)-voittoon Mitteldeutscheristä.

– Olimme erittäin hyviä puolustuksessa. Emme antaneet tilaa heittäjille ja otimme paljon vaihtoehtoja pois MBC:ltä. Hyökkäyksessä meillä oli parempi kontrolli ja olimme organisoidumpia kuin aiemmin tällä kaudella. Emme menettäneet palloa niin usein kuin aiemmissa peleissä. Sen takia emme antaneet vastustajalla montaa nopeaa hyökkäystä, Joonas Iisalo kertasi ottelun antia Bundesliigan sivujen mukaan.
Ottelutilastot

Itävallan cupissa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama sekä Daniel Dolencin edustama Swans Gmunden eteni välieriin voittamalla Traiskirchen Lionsin selvästi 96-58 (52-37). Dolenc heitti kahdeksan pistettä, otti viisi levypalloa ja riisti sekä torjui kahdesti.
Ottelutilastot