Milwaukee Bucks vahvistaa joukkuettaan, kun se on hankkinut riveihinsä Jrue Holidayn New Orleans Pelicansista sekä Bogdan Bogdanovicin Sacramento Kingsistä.

Bogdanovicin kanssa Milwaukeen matkaa myös Justin James. Toiseen suuntaan laukkunsa pakkaavat Donte DiVincenzo, DJ Wilson sekä Ersan Ilyasova.

New Orleans sen sijaan saa Holidayn kaupassa Eric Bledsoen, George Hillin sekä kolme ykköskierroksen varausoikeutta.

Holiday tunnetaan erinomaisena kahden suunnan pelaajana ja hän on yksi sarjan parhaista puolustuspelaajista. Viime kaudella myös hyökkäyksessä tuli tehoja, kun hän tilastoi keskimäärin 19,1 pistettä ja 6,7 syöttöä. Monipuolinen Bogdanovic sen sijaan tilastoi viime kauden keskiarvoikseen 15,1 pistettä, 3,4 syöttöä ja 3,4 levypalloa. Hankinnoilla Milwaukee pyrkii saamaan lisää laajuutta hyökkäyspelaamiseensa Giannis Antetokounmpon ympärille.