Golden Staten supertähdelle musertavia uutisia – loukkaantui jälleen vakavasti

© Kuva: Getty Images

Golden State Warriors ja Klay Thompson saivat ikäviä uutisia, kun Thompson loukkaantui pahasti. Thompson joutuu jättämään tulevan kauden väliin.

Thompsonilla on riittänyt epäonnea kerrakseen loukkaantumisten kanssa. Keväällä 2019 hänen polvensa eturistiside meni poikki kuudennessa finaalissa Toronto Raptorsia vastaan. Hän ei pelannut päättyneellä kaudella lainkaan.

Nyt hän joutuu jättämään myös tulevan kauden väliin, kun hänen akillesjänteensä repeytyi hänen harjoitellessa omatoimisesti. Hänen odotetaan toipuvan vammasta täyteen kuntoon, mutta kuntoutus vie aikaa eikä hän ehdi kuntoon tämän kauden aikana.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.