NBA:n siirtomarkkinoiden neljäs päivä oli suhteellisen hiljainen kolmeen aikaisempaan verrattuna. Liikehdintää kuitenkin nähtiin ja tapahtui.

DeMarcus Cousins on siirtymässä Houston Rocketsin joukkueeseen. Cousins on tehnyt Houstonin kanssa ensi kauden kattavan sopimuksen. Sentteri on kärsinyt viimevuosina useista loukkaantumisista. Pelatessaan New Orleansissa hänen akillesjänteensä repesi ja hän oli sivussa vuoden. Hän teki paluun Golden State Warriorsin paidassa, mutta tuolloinkin kausi jäi kesken etureisivamman takia. Viime kesänä hän siirtyi Los Angeles Lakersiin, muttei pystynyt pelaamaan, kun hänen polveneturistisiteensä repeytyi kesällä.

Toronto Raptors paikkasi Marc Gasolin lähtöä tekemällä sopimuksen Alex Lenin kanssa.

Atlanta Hawks hankki lisää kokemusta joukkueeseensa tehdessään sopimuksen Solomon Hillin kanssa.

Katso kaikki neljännen päivän siirrot täältä.