Yhdysvaltojen yliopistosarjassa NCAA:ssa alkuviikon suomalaisten naispelaajien onnistujiin kuuluivat tupla-tuplan kerännyt Marika Korpinen, kauden ensimmäisen ottelunsa pelannut Lotta Vehka-aho sekä Venla Varis.

Marika Korpinen rehki peräti 39 minuuttia, kun Korpisen edustama George Mason piti pintansa loppukiriä valmistellutta Longwoodia vastaan 65-77 (32-40). Seniorikauttaan pelaava Korpinen oli kentän pistehai 19 pisteellä, 12 levypallolla, 7 syötöllä ja yhdellä riistolla.

Korpinen kantoi ison osan George Masonin hyökkäystaakasta heittäen 17 pelitilanneheittoa ja kahdeksan levypalloa. Kakkoset upposivat 4/10, kolmoset 2/7 ja vapaaheitot 5/8.

Vehka-ahon edustama Florida Atlantic voitti tasapainoisella esityksellä North Floridan 81-93 (30-40). Florida Atlanticin kaksi numeroisille pistelukemille ylsi koko aloitusviisikko, jossa Vehka-aho vastasi 14 pisteestä, kahdesta levypallosta, kolmesta syötöstä, torjunnasta ja riistosta 24 minuutissa.

Venla Varis toi penkiltä tulivoimaa, kun Grand Canyon voitti Benedictine Mesan 72-80 (33-37). Kuusitoista minuuttia pelannut Varis heitti kokonaisuudessaan 12 pistettä, joista kymmenen ensimmäiseen puoliaikaan. Pisteiden kylkeen hän keräsi kolme levypalloa, yhden syötön ja kaksi riistoa.

Nenna Lindström ja Liberty nappasivat kauden ensimmäisen voittonsa, kun Liberty kellisti Norfolk Staten 53-76 (22-35). Lindström sai peliaikaa 16 minuuttia, joiden aikana hän tilastoi kolme pistettä, kaksi levypalloa ja yhden riiston.

Elina Arike nähtiin jo toistamiseen aloitusviisikossa, kun UTEP voitti jatkoajan jälkeen New Mexico Staten 81-73 (34-42). Joukkueet kohtasivat edelliskerran kauden avauksessa viime viikolla, jolloin peli meni myös jatkoajalle. Arike pelasi kymmenen minuuttia keräten tilastosarakkeeseensa neljä pistettä, kaksi levypalloa ja yhden syötön.