Yhdysvaltojen yliopistosarjassa NCAA:ssa Marika Korpinen jatkaa hienoja otteitaan George Masonin riveissä 15 pisteen illalla. Lotta-Maj Lahtisen Georgia Tech nappasi kauden toisen voittonsa, kun taas Venla Varis ja Grand Canyon ovat voittoputkessa.

Marika Korpisen edustama George Mason ajautui kehnon ensimmäisen puoliajan myötä takaa-ajajaksi James Madisonia vastaan ja joutui tyytymään 70-89 (28-51) -tappioon. Korpinen oli jälleen aloitusviisikossa ja kuului 15 pisteellä ja neljällä syötöllä George Masonin kantaviin voimiin pelaten 35 minuuttia.

George Mason on ehtinyt pelata jo neljä ottelua (2 voittoa, 2 tappiota). Seniorikauttaan pelaava Korpinen on tehnyt jokaisessa ottelussa kaksinumeroiset pistelukemat

Lotta-Maj Lahtinen ja Georgia Tech voittivat edellisviikon torstaina Tulanen niukasti 51-55 (21-23). Lahtinen oli aloitusviisikossa tilastoiden seitsemän pistettä, viisi levypalloa, kolme syöttöä ja kolme riistoa vajaassa 32 minuutissa.

Venla Variksen edustama Grand Canyon voitti kolmannen peräkkäisen ottelunsa, kun Grand Canyon kaatoi Loyola Marymountin 54-76 (33-35). Grand Canyon voitti päätösneljänneksen peräti 6-24.

Varis sai peliaikaa mukavat 23 minuuttia, joiden aikana syntyi kahdeksan pistettä, kaksi levypalloa, yksi syöttö ja riisto ennen virhetilin täyttymistä.

Ella Väätänen avasi kautensa viikonloppuna

Ella Väätänen ja Canisius College aloittivat kautensa viikonloppuna, mutta avausottelussa Buffalo osoittautui liian kovaksi palaksi purtavaksi loppunumeroin 87-45 (40-22). Väätänen keräsi yhden levypallon 15 minuutissa, mutta jäi pisteittä.

Lotta Vehka-aho ja Florida Atlantic kaatuivat Miamille edellisviikon torstaina 61-71 (29-39). Vehka-aho kärsi kehnosta heittoillasta (kolmoset 1/3) jääden kolmeen pisteeseen 27 minuutissa.

Nenna Lindström ja Liberty hävisivät Memphisille, joka veti nimiinsä 11-0-juoksun neljä minuuttia ennen loppua ja pääsi tuulettamaan 67-72 (25-27) -voittoa. Lindström pelasi vaihdosta 25 minuuttia tilastoiden kaksi pistettä, yhden syötön ja riiston.

Kia Vaalavirta ja San Francisco pelasivat torstaina kauden toisen ottelunsa häviten vahvan toisen puoliajan pelanneelle Oregon Statelle 80-89 (43-35). Vaalavirta sai peliaikaa 15 minuuttia, joiden aikana hän haki yhden levypallon ja jakoi yhden syötön, mutta jäi pisteittä.