Suomalaisille voittoja Mestarien liigassa

Lassi Tuovin valmentama SIG Strasbourg ja Alexander Madsenin joukkue VEF Riika ottivat tärkeät voitot Mestarien liigassa.

VEF Riika otti yhteen Rytas Vilnan kanssa Baltian paikallispelissä ja VEF Riika lähti kotimatkalle maukas 85-81 (42-45)-voitto mukanaan. Madsen tilastoi tehokkaasti 14 pistettä, kaksi levypalloa, syötön ja kaksi torjuntaa.
Ottelutilastot

Tuovin Strasbourg nappasi kotonaan selvän 77-57 (36-34)-voiton kreikkalaisesta Peristeristä. Lohkovaiheesta on pelattu nyt ensimmäinen kierros ja Strasbourg sekä Riika jakavat lohkon kärkipaikkaa kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Tuomas ja Joonas Iisalon sekä Juho Kailion valmentama Merlins Crailsheim voitti avauskierrokselta siirretyssä ottelussa Niners Chemnitzin 88-76 (39-32). Merlinsillä on neljä voittoa ja yksi tappio.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Daniel Dolenc palasi pelikentille ja Swans Gmunden voitti kärkiottelussa Klosterneuburg Dukesin 97-84 (53-41). Dolenc kirjautti yhdeksän pistettä, neljä levypalloa ja yhden syötön. Voiton myötä Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans nousi sarjakärkeen seitsemän voiton ja kolmen tappion saldolla.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.