Awak Kuierin hienot pelit Italian liigassa saivat jatkoa tupla-tuplalla ja Helmi Tulonen ja Anniina Äijänen ylsivät koville pisteille Espanjassa.

Kuier heitti 17 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplan Ragusan voittaessa Vigaranon 86-55 (42-24). Kuierin tilastoihin merkittiin myös kaksi torjuntaa ja syöttö. Ragusalla on nyt kahdeksasta ottelusta kuusi voittoa.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Marianne Kalinin Bembibre joutui taipumaan huippuseura Avenidalle 64-81 (29-49). Kalin heitti ottelussa seitsemän pistettä. Bembibre on sarjassa jaetulla viimeisellä sijalla.
Ottelutilastot

Sarjapykälää alempana Tulonen heitti 18 pistettä, otti kolme levypalloa, antoi kaksi syöttöä ja riisti kertaalleen, mutta Ibaizabal taipui Teneriffalle 67-70 (35-30). Elina Koskimiehen tilastoihin kirjattiin kaksi levypalloa ja riisto. Ibaizabal on voittanut puolet kymmenestä pelistään.
Ottelutilastot

Anniina Äijäsen Ferrolin murskatahti jatkui 106-44 (46-18)-voitolla Maristas Corunasta. Äijänen viimeisteli komeasti 13 pistettä, seitsemän levypalloa ja kaksi syöttöä. Ferrol on voittanut kaikki 11 peliään.
Ottelutilastot