Kouvot on tehnyt loppukauden kattavan pelaajasopimuksen 198-senttisen Byron ”Bo” Zeiglerin kanssa. Zeigler tulee Kouvolaan suoraan Uudestakaupungista, jossa laituri on pelannut alkukauden. Kouvot on käynyt asiaan liittyen keskustelut aiemmin tällä kaudella joukkueesta lomautettujen pelaajien kanssa.

Lisäksi Kouvojen ja Jacoby Armstrongin pelaajasopimus on purettu hyvässä yhteisymmärryksessä pelaajan henkilökohtaisista terveydellisistä syistä johtuen. Bo Zeigler tulee paikkaamaan Armstrongin jättämää aukkoa Kouvojen isojen pelaajien rotaatioon.

Yhdysvaltalainen Bo Zeigler pelasi yliopistokautensa South Floridan (2013-17) ja George Washingtonin (2017-18) yliopistossa. Ammattilaisena Zeigler on pelannut kaudet Isossa-Britanniassa ja Norjassa.

Täksi kaudeksi Detroitin kasvatti tuli vahvistamaan Korihaiden joukkuetta jossa jo entuudestaan pelaa Bo:n serkku Trey Zeigler. Pelaamassaan 10 korisliigaottelussa tuleva kouvo teki keskimäärin 10.5 pistettä ja napsi 5.2 levypalloa ottelua kohden 25 minuutin peliajalla.

– Olen innoissani liittyessäni Kouvot-perheeseen. Pyrin tuomaan joukkueeseen kovaa työtä, kurinalaisuutta ja hyvää fiilistä. Pelasin Korihaiden paidassa kerran Kouvolassa ja on kunnia päästä edustamaan seuraa. Odotan jo innolla uusien joukkuekavereiden tapaamista, Zeigler toteaa Kouvojen sivuilla.