Espoo Basket Team sai vieraakseen Vimpelin. Vierasjoukkue oli ottelussa lähellä yllätystä, mutta Ensimmäisellä jaksolla kummankaan joukkueen puolustuspeli ei toiminut. Molemmilta joukkueilta nähtiin paljon onnistumisia hyökkäyspäässä. Tauolle mentiin hieman yllättäen vierasjoukkueen johtaessa 28-25.

Toisella jaksolla joukkueiden hyökkäyspeli rauhoittui ja molemmat saivat puolustuksensa toimimaan paremmin. Morgan Batey johdatti EBT:n puoliajalle johdossa 45-41.

Puoliajan jälkeen peli jatkui tasaisena. Batey vastasi EBT:n suurimmasta pistemäärästä, kun taas vierasjoukkueen hyökkäyspeli pyöri Mariah Millerin kautta. Viimeinen tauko aloitettiin kotijoukkueen neljän pisteen johdosta.

Viimeisellä jaksolla EBT teki tarvittavan eikä pelissä nähty todellista yllätystä. Kotijoukkue vei jakson kolmella pisteellä ja koko ottelun 84-77.

– Emme olleet tänään parhaimmillamme. Vastustajalla oli hyviä levypallopelaajia ja emme saaneet suljettua heitä pois. Puolustuksessa oli myös ongelmia, mutta onneksi pääsimme lopussa niskan päälle ja voittoon, EBT:n Lotta Eräkangas kommentoi ottelun jälkeen Koripalloliiton tiedotteen mukaan.

Batey teki ottelun suurimman pistemäärän 26 pisteellä. Hänelle kirjattiin myös yhdeksän levypalloa. Hannah Little teki tupla-tuplan 20 pisteellä ja 18 levypallolla. Vimpelistä Doniyah Cliney teki 21 pistettä ja Kayla Gordonille kertyi tupla-tupla 19 pisteellä ja 17 levypallolla.

– Edellisessä pelissä hävittiin Vimpelissä 40 pinnaa, joten parannettiin siihen nähden aika reippaasti. Kapealla materiaalilla mielestäni pelasimme hyvin, kuormituksessa pelaajat väsyvät, mutta tänään haastettiin EBT:tä hyvin. EBT sai muutaman hyökkäyslevypallon liikaa ja meidän olisi pitänyt saada pari stoppia enemmän, Vimpelin päävalmentaja Jukka-Pekka Kujala pohti.