Topias Palmin Cremona selätti hieman vaikeamman ajanjakson palaamalla voittojen tielle Italian liigassa. Saksan Bundesliigassa Tuomas Iisalon johtaman Merlins Crailsheimin upea alkukausi sai jatkoa ja Daniel Dolenc väläytti Itävallassa.

Palmi käytti paikkansa tehokkaasti hyväkseen heittämällä kaikki heittonsa sisään ja keräämällä kahdeksan pistettä 12 minuutissa Cremonan voittaessa sarjakakkonen Brindisin 96-94 (45-45). Palmi sai tilastoihinsa myös neljä levypalloa ja yhden riiston. Cremonalla on nyt viisi voittoa ja seitsemän tappiota.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Teneriffa palasi voittojen tielle voittamalla Andorran 93-81 (45-40). Sasu Salin heitti kahdeksan pistettä, antoi kaksi syöttö ja riisti kahdesti. Emir Sulejmanovin tilastoiksi kirjattiin viisi pistettä ja kaksi levypalloa. Teneriffa jatkaa Espanjan liigassa toisena.
Ottelutilastot

Japanin B2-liigassa Erik Murphyn Fukushima Firebonds hävisi kahdesti kotonaan Ibaraki Robotsille.

Ensimmäinen kohtaaminen päättyi Robotsin 90-72 (36-35)-voittoon. Murphy kasasi tilastorivilleen 15 pistettä, viisi levypalloa, syötön, riiston ja kaksi torjuntaa.
Ottelutilastot

Toisessa kohtaamisessa Robots oli parempi 81-68 (38-36). Murphy sai tililleen 23 pisteen ja 11 levypallon tupla-tuplan ja lisäksi tilastoihin kertyi kaksi syöttöä ja riisto. Firebondsin saldo on 13 voittoa ja 13 tappiota.
Ottelutilastot

Puolan liigassa Carl Lindbomin Stal Ostrow Wielkopolskin vahva meno sai jatkoa 81-75 (36-31)-voitolla Starogard Gdanskista. Lindbom keräsi tilastoikseen kuusi pistettä ja neljä levypalloa. Ostrow Wielkopolski on Puolan liigassa viidentenä.
Ottelutilastot

Merlins Crailsheimin lento Saksan Bundesliigassa jatkuu, kun se voitti Vechtan vieraskentällä 98-81 (48-52). Merlins petasi voiton viemällä kolmannen neljänneksen nimiinsä peräti 27-7. Tuomas ja Joonas Iisalon sekä Juho Kailion luotsaama Merlins jatkaa Bundesliigassa jaetulla kärkipaikalla kahdeksalla voitolla ja vain yhdellä tappiolla.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden otti komean 101-65 (51-38)-voiton Vienna Timberwolvesista. Daniel Dolenc flirttaili tupla-tuplan kanssa 14 pisteen, yhdeksän levypallon ja kahden syötön tilastoilla. Swans on sarjassa toisena.
Ottelutilastot