Tampereen Pyrinnön naisten päävalmentaja vaihtuu loppukaudeksi, kun tehtävää hoitanut Juri Heinämäki luovuttaa vastuun Antti Nikkilälle.

Valmennusvastuuseen liittyvät muutokset ovat tehty yhteisymmärryksessä eri osapuolten kesken Pyrinnön tiedotteessa kerrotaan. Naisten edustusjoukkueen valmennuksesta viimeiset 2,5 vuotta vastannut Heinämäki jatkaa edelleen toimessaan Pyrinnön tyttöpuolen päävalmentajana ja pelaajapolun kehittäjänä.

Nikkilä siirtyy naisten päävalmentajan tehtävään 4.1.2021 alkaen suoraan Pyrinnön miesten valmennusringistä, missä hän hoitaa nykyisiä tehtäviään osin rinnakkain naisten valmennuksen kanssa vielä tammikuun lopulle.

Nikkilä lopetti upean pelaajauransa keväällä 2016, mutta pelasi sen jälkeen vielä BC Lepin paidassa. Nikkilä on pelannut Pyrinnön ja BC Nokian lisäksi lisäksi USA:n yliopistosarjassa (Valparaiso Crusaders) sekä ammattilaisena mm. Kreikassa (Aris Thessaloniki), Ranskassa (BCM Gravelines), Italiassa (Juvecaserta, Dinamo) sekä Espanjassa (CB Girona).

Europarketeilla Nikkilä on voittanut Tshekin liigan ja cupin (2007), Ranskan cupin (2005) ja Kreikan cupin (2004). Kotimaassa Pyrintö-kasvatti juhli kahta Suomen mestaruutta (2011,2014) kasvattajaseuransa riveissä. Nikkilä pelasi uransa aikana 142 miesten maaottelua.