Susijengin pelaajan joukkue vahvassa voittoputkessa

© Kuva: fiba.com

Carl Lindbomin Stal Ostrow Wielkopolski on vahvassa myötätuulessa, kun joukkue nappasi jo kuudennen peräkkäisen voittonsa.

Stal Ostrow Wielkopolskin hurjan vireen sai tällä kertaa tuta Trefl Sopot, kun Stal nappasi voiton lukemin 95-73 (52-27). Lindbom sai tilastorivilleen viisi pistettä ja kaksi levypalloa. Voittoputki on siivittänyt Stal Ostrow Wielkopolskin sarjassa toiseksi.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Teneriffa hävisi Gipuzkoalle niukasti 87-89 (45-39). Sasu Salin jäi pisteittä, mutta sai tilastoihinsa yhden levypallon, kolme syöttöä ja kolme riistoa. Emil Sulejmanovic jäi ilman tilastomerkintöjä. Teneriffa on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Fiifi Aidoo oli vahvassa vireessä heittämällä 14 pistettä, kun Benicarlo voitti kotonaan Menorcan 69-64 (43-38). Aidoo tilastoi lisäksi kaksi levypalloa, kolme syöttöä ja kolme riistoa. Benicarlolla on LEB Platassa nyt viisi voittoa ja seitsemän tappiota.
Ottelutilastot

Tuomas ja Joonas Iisalon sekä Juho Kailion valmentaman Merlins Crailsheimin voittoputki Saksan Bundesliigassa katkesi, kun Hamburg Towers oli vahvempi numeroin 89-72 (53-35). Tappiosta huolimatta Merlins on sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin valmentama Tigers Tübingen otti toisen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan Trierin vahvan puolustuspelaamisen jälkeen 71-59 (37-29). Elias Valtonen auttoi Tigersiä 10 pisteen, kolmen levypallon, syötön ja riiston tilastoilla. Tigers kohenteli asemiaan ja sillä on nyt neljä voittoa ja seitsemän tappiota.
Ottelutilastot

Edon Maxhuni avasi vuoden vahvasti, kun Pärnu voitti Viron ja Latvian yhteisliigassa Raplan 78-58 (40-30). Maxhuni oli joukkueensa parhaimmistoa 13 pisteen, kahden levypallon, viiden syötön ja riiston tilastoilla. Pärnu on Viron lohkossa toisena 12 voitolla ja viidellä tappiolla.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.