Tampereen Pyrintö otti tiukan ja tärkeän kotivoiton Salon Vilppaasta ja säilytti samalla kakkossijansa Korisliigan runkosarjassa.

Salon Vilppaan Sami Toivianen päävalmensi tiistaina 600. ottelunsa Korisliigassa – mukaan lukien sekä runkosarja- että pudotuspelit – ja sai tehdä sen entisessä työpaikassaan Pyynikin palloiluhallissa, kun Vilpasta isännöi Tampereen Pyrintö. Edellisessä kohtaamisessa Vilpas onnistui taivuttamaan Pyrinnön Salohallissa reilulla erolla ja johti tälläkin kertaa merkittävän osan ottelusta, mutta Pyrintö otti loppukirin ja vei pisteet nimiinsä luvuin 86–82.

Tampereella saatiin nauttia kaikin puolin laadukas ottelu, sillä Vilpas oli viime hetkillä vielä kahden pisteen päässä Pyrinnöstä, mutta Lassi Kilpinen otti tärkeän riiston ja toimitti pallon koriin. Lopulta Vilpas joutui siirtymään rikkomispeliin, ja Osku Heinonen upotti vapaaheittonsa sinetöiden voittonumerot. Heinonen olikin ottelun todellinen korisankari 20 pisteellään. Vilppaan tilastoissa pistesaraketta puolestaan johtivat Ladarien Griffin ja Deondre Parks Jr, joista kumpikin keräsi 18 mieheen.

Pyrinnön riveissä monipuolisen esityksen antoi myös Brady Skeens, joka onnistui tekemään 15 pistettä ja keräämään peräti 12 levypalloa.