Vilpas murskavoittoon Korisliigassa

Perjantai-illan ainoassa miesten Korisliigan ottelussa Salon Vilpas matkusti ryöväämään sarjapisteet Kouvolasta. Kouvot kaatui epätasaväkisen ottelun päätteeksi luvuin 62–102.

Isäntien selkeimmin erottuvat valopilkut vaikeuksien keskellä olivat pelinjohtaja Tuomas Hirvonen ja laituri Byron Zeigler. Hirvosen pyssy lauloi tarkasti kaaren takaa hänen osuessaan viisi kertaa 11:llä yrityksellä, mutta kakkosten onnistumissuhde jäi yhteen kuudesta; hänelle merkittiin tilastoihin 18 pistettä ja kolme koriin johtavaa syöttöä. Zeiglerillä puolestaan näppeihin tarttui näyttävät 12 levypalloa, mutta pisteitä kertyi ainoastaan kymmenen osumaprosentin jäädessä nuivasti 27:ään.

Voittajien puolella sen sijaan ruuti oli kuivempaa, kun kotimainen kaksikko Mikko Koivisto ja Juho Nenonen laittoivat parastaan. Koivistolle kertyi 19 pistettä huikealla kauko-osumasuhteella – viisi seitsemästä – ja Nenonen puolestaan pudotteli 17 pistettä osuen hänkin yli puolet kaikista heitoistaan. Kumpikin pelaajista otti kylkeen myös neljä levypalloa.

Kaikesta huolimatta salolaisten korkein pistesaldo merkittiin kuitenkin Deondre Parks Jr:lle, jolle kertyi 21 pistettä ja viisi koriin johtavaa syöttöä. Vilpas nousi voiton ansiosta sarjataulukon kolmannelle sijalle.

– Vilpas on kova joukkue. Jos ei tule tilanteeseen valmiina, he kyllä rokottavat. Kuten kolmannella neljänneksellä nähtiin, he juoksevat ja rankaisevat ja ottavat sitten eroa aika nopeasti, Kouvojen Hirvonen pohti Koripalloliiton tiedotteen mukaan.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.