Susiladiesin pelaaja läväytti taululle hurjat tehot

© Kuva: fiba.com

Islannin liiga palasi yli kolmen kuukauden tauolta ja Annika Holopainen pääsi taas pitkästä aikaa pelien makuun iskemällä tilastoihin hurjia lukemia.

Islannin liigassa edelliset ottelut pelattiin lokakuun alussa, jonka jälkeen liiga keskeytettiin yli kolmeksi kuukaudeksi. Tällä viikolla pelit taas jatkuivat ja Holopaisen KR oli tositoimissa kahdesti, mutta molemmista peleistä oli tuloksena tappio.

Ensimmäisessä pelissä KR hävisi Snæfellin vieraana 75-87 (34-50). Holopainen hurjasteli 30 minuutissa 29 pistettä ja viisi levypalloa.
Ottelutilastot

Viikonloppuna KR taipui Bredablikille 58-73 (30-38). Holopainen oli jälleen joukkueensa selkeä ykkönen 20 pisteen, 17 levypallon ja syötön tupla-tuplalla. KR on hävinnyt kaikki neljä peliään.
Ottelutilastot

Italian liigassa Awak Kuier lähenteli tupla-tuplaa, kun Ragusa jatkoi voittoputkeaan kaatamalla Dinamo Sassarin selvästi 88-54 (19-15). Kuier tilastoi 10 pistettä, kahdeksan levypalloa ja kaksi torjuntaa. Ragusa on sarjassa toisena saldonaan 12 voittoa ja kaksi tappiota.
Ottelutilastot

Espanjan Liga Femenina 2:ssa Anniina Äijäsen Ferrol kasvatti voittoputkensa 16 ottelun mittaiseksi murskatessaan Extramaduran 92-43 (44-29). Äijäsen tilastoihin kertyi yksi levypallo ja yksi syöttö.
Ottelutilastot

Helmi Tulonen ja Elina Koskimies olivat Ibaizabalin parhaat pistenikkarit, kun Tulonen heitti 14 ja Koskimies 10 pistettä 51-42 (34-28)-voitossa Rosaliasta. Tulonen kerrytti tilastojaan myös viidellä levypallolla ja syötöllä ja Koskimies kuudella levypallolla, syötöllä ja kahdella riistolla. Ibaizabalilla on seitsemän voittoa ja kahdeksan tappiota.
Ottelutilastot

Sara Rokkanen urakoi 36,5 minuuttia, kun Andratx hävisi Maresmelle 33-55 (13-32). Rokkanen heitti seitsemän pistettä, otti yhdeksän levypalloa, antoi kaksi syöttöä ja riisti neljästi. Andratx on C-lohkon viimeisenä.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Sofia Pelanderin edustaman Hernerin vahva vire sai jatkoa 97-65 (44-36)-voitolla Hannoverista. Pelander tilastoiksi tulivat neljä pistettä, levypallo, kolme syöttöä ja riisto. Herner on Bundesliigassa kolmantena voitettuaan 12 pelistään yhdeksän.
Ottelutilastot

Ninni Salmi ja Sandra Karsten pääsivät voiton makuun, kun Wetterbygden Sparks voitti Visbyn niukasti 83-82 (44-49). Salmen tilastoriville kertyi viisi pistettä ja kolme levypalloa. Karstenin oli muuten identtinen, mutta hänelle kertyi lisäksi kaksi syöttöä. Sparks taistelee Ruotsin liigan pudotuspelipaikasta ollen nyt juuri viivan alapuolella neljällä voitolla ja kymmenellä tappiolla.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.