Susijengin pelaajat hyvässä vireessä Euroopan kentillä

© Kuva: fiba.com

Henri Kantonen ja Ilari Seppälä osoittivat tasoaan Ranskassa ja Alexander Madsen sekä Edon Maxhuni jatkoivat vahvoja esityksiään Virossa ja Latviassa. Myös Sasu Salin ylsi kaksinumeroisille pisteille viikonlopun otteluissa.

Ranskassa Lassi Tuovin luotsaama Strasbourg liihottaa vahvassa myötätuulessa, sillä joukkue nappasi jo kuudennen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan Roannen 82-78 (35-39). Aiemmin tällä viikolla Strasbourg varmisti jatkopaikan Mestarien liigassa. Voitolla Strasbourg hinasi voittoprosenttinsa yli 50, kun sillä on viisi voittoa ja neljä tappiota.
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana ProB:ssä Henri Kantonen ja Ilari Seppälä olivat Aix-Mauriennen tehopelaajia, mutta Aix-Maurienne taipui Fos-sur-Merin vieraana 74-84 (35-39). Kantonen tehoili tilastorivilleen 14 pistettä, neljä levypalloa, kahdeksan syöttöä ja peräti seitsemän riistoa. Hänen teholukunsa 25 oli myös joukkueen paras. Seppälä ei jäänyt juuri huonommaksi 15 pisteen, kolmen levypallon, kolmen syötön ja riiston saaliilla. Ottelu oli Aix-Mauriennelle vasta kauden viides ja voittoja on kaksi.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Sasu Salin rankaisi entistä seuraansa Gran Canariaa 11 pisteen, kahden levypallon ja viiden syötön edestä, kun Teneriffa jatkoi vahvaa kauttaan voittamalla saarinaapurinsa 108-87 (55-53). Emir Sulejmanovic oli loistovireessä 18 pisteen, neljän levypallon ja syötön tilastoilla. Teneriffa on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

LEB Platassa Fiifi Aidoo pääsi juhlimaan voittoa Benicarlon kukistaessa kotonaan CB Pratin 77-70 (40-39). Aidoo saalisti seitsemän pistettä ja neljä levypalloa. Benicarlo paranteli asemiaan sarjassa nousemalla kuuden voiton ja seitsemän tappion saldoon.
Ottelutilastot

Aiemmin viikolla 31 pistettä tykittänyt Edon Maxhuni jatkoi vahvasti myös viikonloppuna, kun hän heitti 17 pistettä, poimi kolme levypalloa ja jakeli kahdeksan syöttöä Pärnun voittaessa Raplan 93-88 (43-37). Voitolla Pärnu nousi Viron lohkon kärkipaikalle. Sillä on nyt 14 voittoa ja kolme tappiota.
Ottelutilastot

Alexander Madsenin 14 pisteen ja 12 levypallon tupla-tupla oli laiha lohtu, kun VEF Riika hävisi yllättäen Ventspilsille 77-83 (43-39). Madsenin tilastoihin kirjattiin myös kaksi syöttöä, riisto ja torjunta. Tappiosta huolimatta VEF jatkaa Latvian lohkon kärjessä.
Ottelutilastot

Topias Palmin viiden pisteen ja kahden levypallon tilastot eivät riittäneet tuomaan Vanoli Cremonalle voittoa, kun Trieste kävi hakemassa pisteet 100-80 (47-51)-voitolla. Cremona on sarjassa jaetulla kahdeksannella sijalla kuudella tappiolla ja kahdeksalla tappiolla.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Tuomas ja Joonas Iisalon sekä Juho Kailion valmentama Merlins Crailsheim palasi voittojen tielle voittamalla kotonaan Bayreutherin 82-77 (36-35). Merlins on sarjassa toisena ja on hävinnyt kauden 13 ottelustaan vain kaksi.
Ottelutilastot

Saksan ProA:ssa Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin valmentama Tigers Tübingen  hävisi Rostock Seawolvesin vieraana 79-83 (35-41). Elias Valtosen tilastoihin merkittiin kahdeksan pistettä, yksi levypallo, yksi syöttö ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin sekä Aleksi Koskisen valmentama Swans hävisi St. Pöltenin vieraana 71-82 (46-39). Daniel Dolenc saalisti neljä pistettä, neljä levypalloa ja kaksi riistoa. Swans on sarjassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.