Teemu Rannikko palasi pelikentille – Vilpas juhli voittoa Kisakalliossa

Salon Vilpas kaatoi Lahti Basketballin miesten Korisliigassa selkein luvuin 95–75. Lopputuloksesta huolimatta yllättävän intensiivinen ottelu oli virallisesti Vilppaan kotipeli, mutta sitä ei pelattu tällä kertaa Salossa vaan Lohjan Kisakallion Susi Training Centerissä.

Vilpas hallitsi ottelua erityisesti hyökkäyslevypallojensa avulla, joita kertyi joukkueelle yhteensä peräti 16. Voittajien kovin tilastohirmu sekä korinteossa että levyn alla oli Jeremiah Wood, joka teki 26 pistettä ja saalisti 15 levypalloa, joista kuusi oli hyökkäyspäässä.

Illan todellinen tarina oli kuitenkin Teemu Rannikon – maineeltaan mahdollisesti Suomen kaikkien aikojen parhaan pelinjohtajan – paluu takaisin Korisliiga-kentille yli vuoden vaivanneen loukkaantumisen jälkeen. Rannikko pelasi ottelussa 17 minuuttia ja esitteli taitoja, joista hänet parhaiten tunnetaan, jakamalla tovereilleen kolme koriin johtavaa syöttöä. Pitkä pelaamattomuus näkyi lähinnä heittojen vaikeudessa, sillä Rannikon ainoat kaksi pistettä tulivat ottelun lopulla vapaaheittoviivalta vain hetkeä ennen kuin hän poistui kentältä viiden virheen kanssa.

Lahden riveissä edukseen erottui Ville Karvonen, joka osui 19 pistettä kiitettävillä prosenteilla.

Vilpas on parhaillaan Korisliigan kolmannella sijalla voittotilastoin 10–5, ja Lahti puolestaan kahdeksantena juuri pudotuspeliviivan päällä tilastoin 7–8.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.