Houston Rocketsin ja Washington Wizardsin tiistainen ottelu oli ensimmäinen kerta, kun John Wall ja Russell Westbrook pelasivat edellisiä seurojaan vastaan. Rockets ja Wizards vaihtoivat takamiehet keskenään joulukuun alussa. Vaihdossa Wizards lähetti myös ensimmäisen kierroksen varausvuoron Houstoniin.

Pelaajat ehtivätkin analysoida vaihtokauppaa kentällä. Wallin rikottua Westbrookia pelaajat vaihtoivat sanoja keskenään. Erityisesti Westbrook kävi tilanteessa kuumana. Tilanteesta seurasi molemmille pelaajille tekninen virhe. Ottelun jälkeen Wall selvitti tilannetta.

‒ Se oli vain tyypillistä herjaamista. Sitä kaksi kilpailuhenkistä pelaajaa tekee. Russ on rökittänyt minua jo vuosia. Tämä on vasta minun kolmas voittoni häntä vastaan, joten hän on todella taitava, Wall kertoi ottelun jälkeen.

Westbrook näki asian hieman toisin.

‒ Minä en aloita sonnan puhumista. Minä vain puolustan itseäni, koska en anna ihmisten sanoa mitä tahansa. Etenkään, kun tiedän faktat vastustajiani koskien. Veikkaan, että hän alkoi herjaamaan, koska he olivat sillä hetkellä voitolla, sanoi Westbrook.

Westbrook vähätteli Houstoniin palaamisen merkitystä vietettyään vain yhden kauden Rocketsissa. Wall puolestaan odotti innolla ensimmäistä ottelua Wizardsia vastaan vietettyään kymmenen vuotta organisaatiossa. Wall oli lähes kaksi vuotta yhtäjaksoisesti loukkaantuneena ennen vaihtokauppaa.

‒ Minusta tuntuu, että organisaatio piti minua menetettynä tapauksena, huolimatta siitä kuinka paljon töitä tein kesän aikana.

Ottelu päättyi Rocketsin 107-88 (56-52) -voittoon. Wall teki ottelussa 24 pistettä, Westbrook teki 19 pistettä. Voitto oli Rocketsille kolmas perättäinen. Wizards puolestaan rämpii itäisen konferenssin viimeisenä.