Wizards-tähti turhautuneena tappion jälkeen ‒ ”Onko taivas sininen?”

© Kuva: Getty Images

Washington Wizardsin takamies Bradley Beal oli jälleen kovassa iskussa tehden 47 pistettä, kun New Orleans Pelicans kukisti Wizardsin 124-106 (64-45). Tappio oli Wizardsille kolmas perättäinen ja joukkue majailee itäisen konferenssin viimeisenä.

Washington on onnistunut hukkaamaan tähtipelaajansa suoritukset tehokkaasti. Tappio oli Bealille kymmenes perättäinen, jossa mies on tehnyt 40 pistettä tai enemmän. Wizards onnistui hukkaamaan aikaisemmin kaudella Bealin 60 pisteen illan hävittyään Philadelphialle tammikuun alussa.

Beal allekirjoitti kahden vuoden jatkosopimuksen 2019, mutta Wizards-tähti on alkanut osoittaa turhautumisen merkkejä kentän ulkopuolella.

‒ Tämä on ollut vaikeaa. En aio olla naiivi. Me haluamme voittaa. Minä haluan voittaa. Sen takia jäin Washingtoniin. Ajattelin, että Washington olisi oikea paikka siihen, Beal kertoi ottelun jälkeen.

Wizardsin tappion selittää osin se, että joukkueelta oli kahdeksan pelaajaa poissa joko loukkaantumisten, tai Covid-varotoimenpiteiden takia. Sillä ei kuitenkaan voi selittää liigan huonointa voittoprosenttia.

Bradleyn vaimo Kamiah Adams-Beal otti itse kantaa ottelun jälkeen twiitaten yksinkertaisesti: Sick of it. Ottelun jälkeen Bealilta kysyttiin, onko hän turhautunut, mihin mies vastasi omalla kysymyksellä.

‒ Onko taivas sininen?

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004