Houston Rocketsin takamies Victor Oladipo oli joukkueen tehokkain pistemies, kun Rockets kukisti Portland Trail Blazersin 104-101 (53-50). Samalla Rockets kasvatti voittoputkensa jo neljän ottelun mittaiseksi.

‒ Tulin Houstoniin ja olin oma itseni. Teen kaikkeni kentän molemmissa päissä. Tuntuu, että me olemme kaikki samalla aallonpituudella. Meillä kaikilla on jotain todistettavaa ja me kaikki haluamme voittaa. On valitettavaa, että minusta tuntuu, että ihmiset aina luovuttivat minun suhteen. Se on osa elämää ja minä omaksun sen, Oladipo kertoi ottelun jälkeen.

Rockets hankki Oladipon tammikuun puolivälissä Indiana Pacersista osana isoa James Harden vaihtokauppaa. Oladipo on kaupattu kolme kertaa kahdeksanvuotisen uransa aikana. Rockets majailee läntisen konferenssin kymmenentenä kahdeksalla voitolla ja yhdeksällä tappiolla.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)

NBA on TNT

@NBAonTNT
“It’s the world on my shoulders.”

Oladipo is playing motivated after his transition to Houston.