Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa Olivier Nkamhoua toi vaihdosta energiaa, kun Tennessee palasi voittojen tielle kahden peräkkäisen tappion jälkeen. Ville Tahvanainen ja Bradley taipuivat Valparaisolle kahden jatkoajan jälkeen.

Southeastern-konferenssin ottelussa Tennessee päihitti Mississippi Staten pitkälti puolustuksensa ansiosta 56-53 (23-26). Nkamhoua oli yksi Tennesseen pirteimmistä pelaajista tilastoiden viisi pistettä, neljä levypalloa ja yhden syötön 13 minuutissa.

Voiton myötä Tennessee on kivenkovassa Southeastern-konferenssissa neljäntenä viidellä voitolla ja kolmella tappiolla. Valtakunnallisesti Tennessee on rankattu 18. parhaaksi yliopistojoukkueeksi.

Ville Tahvanainen ja Bradley hävisivät Missouri Valley -konferenssissa Valparaisolle peräti kahden jatkoajan jälkeen 85-91 (32-29, 62-62, 70-70). Tahvanainen pelasi aloitusviisikossa 24 minuuttia keräten nimiinsä kaksi pistettä, kolme levypalloa ja kaksi syöttöä.

Andre Gustavson ja Richmond nappasi tiistaina voiton Atlantic 10 -konferenssissa, kun Richmondin jalkoihin jäi Saint Joseph’s 79-56 (40-31). Gustavson pelasi kuusi minuuttia kirjaten kaksi pistettä ja yhden levypallon.